Connect with us

Crna Hronika

Velja Nevolja trebalo da bude ubijen na aerodromu, sigurne smrti spasla ga policija

Published

on

Velja Nevolja se već nekoliko dana nalazi kod jednog od vođa kavačkog klana i on je juče ujutru trebalo da bude ubijen na aerodromu i Tiftu, ali je njegovo ubistvo sprečila policija.

Tajne službe su saznale da se sprema njegovo ubistvo i da će Velja Nevolja biti ubijen na aerodromu pri napuštanju Crne Gore.

Specijlano tužilaštvo je u saradnji sa tajnom službom i policijom uspelo da spreči ovo ubistvo: Policija je privela više osoba, ali se za sada još uvek ne zna ko su tačno atentatori na Velju Nevolju.

Policija i tajna služba su pratile Velju Nevolju od njegovog samog ulaska u Crnu Goru, a najverovatnije i da je bio na merama prisluškivanja.

Policija ga je čak i zaustavila i privela, nekoliko dana pre pokušaja atentata, ali je Velja Nevolja pušten nakon informativnog razgovora.

On je priveden jer ga je policija videla da šeta sa jednim pripadnikom kavačkog klana Radojem Zvicerom i jednim Beograđaninom Markom Miljkovićem.

Crna Hronika

Ovo je Goran Džonić (59) osumnjičen da je ubio porodicu Đokić, radio u policiji kao vatrogasac

Published

on

Kako saznaje naš portal, za monstruozni masakar nad porodicom Đokić, odgovoran je njegov brat od tetke Goran Džonić (59), koji je živeo u moravcu, nekoliko kuća od porodice Đokić.

Ono što je sve građane Aleksinca ostavilo zaprepastilo, jeste saznanje da se radi o bivšem policajcu, koji je u policiji radio kao vatrogasac. Ljudi su takođe u čudu, jer se radi o Goranovom bratu od tetke, a bliska familija ubijenih Đokića i dalje ne može da veruje, da je Džonić, bivši policajac pobio porodicu.

goran-džonić-ubica-porodice-đokić

Ubica i žrtve su bili veoma bliski, lepo su živeli i lepo su se slagali i nikada nisu imali nikakvih problema.

Đokić je svom bratu od tetke često davao kola na pranje, jer nije imao poverenje u svoje radnike iz menjačnice.

Kako je policija saopštila, ubica je već unapred pripremio ubistvo porodice Đokić. Porodicu Đokić je odveo na mesto gde je iskopao rupe i naftu sa kojom će ih zapaliti.

Kod uhapšenog Gorana Džonića je priliko hapšenja, pronađena veća količina deviza za koju se sumnja da je pripadala pobijenoj porodici Đokić.

Continue Reading

Crna Hronika

Uhapšen crnogorski državljanin sa oružijem, a pronađena i automatska puška skrivena iza zgrade

Published

on

Policija je u spektakularnoj akciji na Vračaru uhapsila za sada još uvek nepoznatog državljanina Crne Gore, koji je bio naoružan, a u ulici Ljube Vučkovića pronađena je i automatska puška sa izbrušenim serijskim brojem i uvijena u peškir.

Kod crnogorskog građanina koji je jutros uhapšen na Vračaru pronađen je pištolj sa izbrušenim serijskim brojem i sa pet metaka u okviru, a malo kasnije i automatska puška koja je iza jedne zgrade bila uvijena u peškir i zakopana u zemlju na maloj dubini.

Crnogorski državljanin je uhapšen nakon što je policija zaustavila taksi u kome se on vozio i pretresom je ustanovljeno da je naoružan pištoljem za koji nema dozvolu. Kasnijom istragom ustanovljeno je da je ovaj crnogorski državljanin odseo u jednom Beogradskom hotelu.

Pronađena i policijska legitimacija

Policajci su tokom pretresa ove osobe pronašli i legitimaciju policijskog sindikata SPIPS, koja neodoljivo podseća na pravu policijsku legitimaciju MUP-a Srbije.

Po nalogu višeg javnog tužilaštva osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48h, a za sada je još uvek nejasno da li pronađena automatska puška ima veze sa uhapšenim crnogorcem.

Continue Reading

Crna Hronika

U Pančevu gori staklara

Published

on

U Pančevačkoj staklari je danas popodne izbio veliki požar koji je zahvatio skoro celi donji deo zagrade.

U gašenju ovog velikog požara učestvuje celokupna vatrogasna jedinica iz Pančeva, a u pomoć su im priskočile i kolege iz Beograda.

Celokupni donji deo pančevačke staklare je obuhvaćen vatrom i izgoreo je, a požar je izbio na mestu gde se nalaze drvene palete, tj. gde je bilo puno drvenog građevinskog materijala.

Za sada još uvek nije poznato šta je tačan uzrok ovog velikog požara, ali ono što je najvažnije je to, da nema povređenih lica u ovom požaru.

Continue Reading

Facebook

Trending