Connect with us

Crna Hronika

Velja Nevolja trebalo da bude ubijen na aerodromu, sigurne smrti spasla ga policija

Published

on

velja-nevolje-trebalo-da-bude-ubijen-ali-ga-je-spasila-policija

Velja Nevolja se već nekoliko dana nalazi kod jednog od vođa kavačkog klana i on je juče ujutru trebalo da bude ubijen na aerodromu i Tiftu, ali je njegovo ubistvo sprečila policija.

Tajne službe su saznale da se sprema njegovo ubistvo i da će Velja Nevolja biti ubijen na aerodromu pri napuštanju Crne Gore.

Specijlano tužilaštvo je u saradnji sa tajnom službom i policijom uspelo da spreči ovo ubistvo: Policija je privela više osoba, ali se za sada još uvek ne zna ko su tačno atentatori na Velju Nevolju.

Policija i tajna služba su pratile Velju Nevolju od njegovog samog ulaska u Crnu Goru, a najverovatnije i da je bio na merama prisluškivanja.

Policija ga je čak i zaustavila i privela, nekoliko dana pre pokušaja atentata, ali je Velja Nevolja pušten nakon informativnog razgovora.

On je priveden jer ga je policija videla da šeta sa jednim pripadnikom kavačkog klana Radojem Zvicerom i jednim Beograđaninom Markom Miljkovićem.

Crna Hronika

Uhapšen crnogorski državljanin sa oružijem, a pronađena i automatska puška skrivena iza zgrade

Published

on

uhapšen-crnogorski-građanin-sa-oružijem-ponađena -automatska-puška-crna-hronika-vesti

Policija je u spektakularnoj akciji na Vračaru uhapsila za sada još uvek nepoznatog državljanina Crne Gore, koji je bio naoružan, a u ulici Ljube Vučkovića pronađena je i automatska puška sa izbrušenim serijskim brojem i uvijena u peškir.

Kod crnogorskog građanina koji je jutros uhapšen na Vračaru pronađen je pištolj sa izbrušenim serijskim brojem i sa pet metaka u okviru, a malo kasnije i automatska puška koja je iza jedne zgrade bila uvijena u peškir i zakopana u zemlju na maloj dubini.

Crnogorski državljanin je uhapšen nakon što je policija zaustavila taksi u kome se on vozio i pretresom je ustanovljeno da je naoružan pištoljem za koji nema dozvolu. Kasnijom istragom ustanovljeno je da je ovaj crnogorski državljanin odseo u jednom Beogradskom hotelu.

Pronađena i policijska legitimacija

Policajci su tokom pretresa ove osobe pronašli i legitimaciju policijskog sindikata SPIPS, koja neodoljivo podseća na pravu policijsku legitimaciju MUP-a Srbije.

Po nalogu višeg javnog tužilaštva osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48h, a za sada je još uvek nejasno da li pronađena automatska puška ima veze sa uhapšenim crnogorcem.

Continue Reading

Crna Hronika

U Pančevu gori staklara

Published

on

u-pančevu-gori-staklara-crna-hronika-vesti

U Pančevačkoj staklari je danas popodne izbio veliki požar koji je zahvatio skoro celi donji deo zagrade.

U gašenju ovog velikog požara učestvuje celokupna vatrogasna jedinica iz Pančeva, a u pomoć su im priskočile i kolege iz Beograda.

Celokupni donji deo pančevačke staklare je obuhvaćen vatrom i izgoreo je, a požar je izbio na mestu gde se nalaze drvene palete, tj. gde je bilo puno drvenog građevinskog materijala.

Za sada još uvek nije poznato šta je tačan uzrok ovog velikog požara, ali ono što je najvažnije je to, da nema povređenih lica u ovom požaru.

Continue Reading

Crna Hronika

Krvave zadušnice, jedan izboden do smrti, drugi teško ranjen

Published

on

izboden- do- smrti- na- zadušnicama -novi pazar

Danas se u selu Lopužnje koje se nalazi blizu Novog Pazara desio krvavi porodični obračun u kome je jedan čovek ubijen, dok je njegov sin teško ranjen.

Sve se dogodilo na groblju u selu Lopužnje, kada je došlo do svađe, a kasnije i do fizičkog obračuna između Nebojše L (55) i njegovog rođaka Dejana L (25).

Nakon žustre svađe i rasprave Dejan L je nasrnuo na svog rođaka Nebojšu L i zadao mu nekoliko uboda nožem. Posledice ovog napada hladnim oružijem bile su takve da je Nebojša L ubrzo i preminuo.

Nebojši je u pomoć pritekao njegov sin, ali je Dejan L izboo i njega i naneo mu teške povrede nožem.

Ljudi koji su u tom trenutku bili na malom seoskom groblju u selu Lopužnje i prisustvovali ovom strašnom događaju su se brzo organizovali i prevezli povređenog oca i sina do najbliže bolnice, ali je za Nebojšu L već bilo kasno, jer su njegove povrede bile veoma teške i nije uspeo da preživi.

Njegovog sina su hitno operisali i kako su doktori izjavili on za sada nije životno ugrožen.

Dejan L je uhapšen nakon brze akcije novopazarske policije koja je reagovala čim je dobila prijavu o ovom strašnom zločinu.

Continue Reading

Trending