in

Sindikat Vojnih penzioner: Vratite državi paketiće sa vitaminima zajedno sa njihovom maglom

Udruženje sindikata penzionisanih vojnih lica Srbije, pozvalo je svoje članove, ali i sve ostale penzionere, da državi vrate paketiće sa vitaminima koji će biti poklonjene penzionerima poklonjeni na predlog predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Predlažemo da vitamine zajedno sa maglom koja nam se prodaje, vratimo “dobrotvoru” rečeno je u saopštenju sindikata vojnih penzionera Srbije.

U daljoj izjavi ovog sindikata, podsećaju sve penzionere, da im je država otela u proseku od 4 do 12 penzija, a da im se sada zamazuju oči vitaminima koji vrede oko 500 dinara.

Sindikat vojnih penzionera Srbije dodaje i da su vitamini nabavljeni u spornoj javnoj nabavci na tenderu na kome je učestvovao smao jedan ponuđač što je protivzakonito. U ličnu kampanju predsednika Srbije Aleksandra Vučića biće potrošeno više od 12 miliona evra, a penzioneri od toga neće imati nikakvu korist, navodi se u saopštenju ovog sindikata.

Očigledno je da novca za vraćanje otetih penzija ima, ali se on troši za politički marketing Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke.

Iz Sindikata vojnih penzionera navode da ih čudi da savetnici nisu obavestili predsednika Srbije Aleksandra Vučića, da je to što radi korupcija, jer ove aktivnosti i potreban novac nisu odobreni u budžetu za 2021 godinu.

Ovo je farsa u kojoj predsednik Vučić penzionerima udeljuje mesečnu dozu vitamina i na taj način bezobrazno i po ko zna koji put vređa i omalovažava penzionere.

What do you think?

Written by Specijal Info

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Loading…

0
uhapšen-crnogorski-građanin-sa-oružijem-ponađena -automatska-puška-crna-hronika-vesti

Uhapšen crnogorski državljanin sa oružijem, a pronađena i automatska puška skrivena iza zgrade

Vakcinaciju Vučića prenosile sve televizije

Vakcinaciju Vučića prenosile sve televizije sa nacionalnom frekfencijom