in

Aleksandar Vučić nakon izbora Rusiji uvodi sankcije

Zdravko Ponoš, jedan od predsedničkih kandidata na predstojećim izborima koji će se u Srbiji održati 3. Aprila, je gostujući u jutarnjem programu prve televizije, obelodanio plan Aleksandra Vučića, da nakon izbora Rusiji uvede sankcije.

Zdravko Ponoš je rekao da ima informacije iz diplomatskih krugova, da je Aleksandar Vučić obećao zapadnim moćnicima da će odmah nakon izbora uvesti sankcije Rusiji i zamolio ih da to ne radi pre izbora, jer bi to negativno uticalno na broj njegovih glasača i dovelo bi njegovu pobedu u pitanje.

Zdravko Ponoš je rekao da je Vučić obećao građanima i glasačima da nikada Rusiji neće uvesti sankcije, a zapadnim silama je dao sasvim drugo obećanje, više je nego jasno da će jednu stranu morati da slaže, a imajući u vidu dosadašnje predizborne laži Aleksandra Vučića, jasno je da će to biti građani.

U prilog ove tvrdnje Zdravka Ponoša, ide i nedavno uvođenje sankcija Belorusiji, koja nam je takođe bila prijateljska zemlja i koja nam je uvek pomagala.

Podsećamo Vas da je Vučić dugo vremena odbijao da uvede sankcije Belorusiji, ali sada se vidi da je to bilo samo zato da bi postigao što bolju političku cenu, a ne iskren i moralni čin.

Belorusija je zemlja koja je nam je tokom bombardovanja pružila veliku podršku, slali su nam veliku pomoć u hrani i stvarima, a nedavno su nam poklonili četri aviona MIG-29.

Ne treba zaboraviti ni to, da Belorusija nije priznala Kosovo i da je i po tom pitanju bezuslovno podržala Srbiju, ali im je Aleksandar Vučić uprkos svemu uveo sankcije, kao što će to uraditi i sa Rusijom nakon izbora, ako pobedi.

What do you think?

Written by Specijal Info

Hrvati traže sankcije za Srbiju

Nakon večerašnjeg protesta podrške Ruskom narodu u Beogradu, Hrvati traže sankcije za Srbiju

oborena hrvatska bespilotna letelica

Nad Kosovkom Mitrovicom oborena Hrvatska bespilotna letelica