in

(VIDEO) Vučić pozdravio gaženje naroda bagerom i dao zeleno svetlo za nova gaženja

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u sinoćnoj emisiji Hit tvit, koja se nedeljom emituje na režimskoj televiziji PINK, podržao i pozdravio bageristu koji je sa svojim bagerom naleteo na mirne protestante, on je takođe ovom prilikom, aktivistima i simpatizerima SNS-a, poslao jasnu poruku da mogu i nadalje da gaze mirne protestante i da neće biti procesuirani ili hapšeni zbog toga.

Ko ste vi da stanete na put, kažete naišao bagerom. Ma mogao je čovek da naiđe čime god hoće, to je slobodan put i nema pravo niko da mu zapreči put osim državnih organa. A njemu su zaprečili put i bagerima i buldožerima i traktorima, on čovek ide vrlo polako, nije batinaš, za razliku od onih koji su tamo dovedeni da budu batinaši, da bi takve ljude tukli, rekao je Vučić u emisiji.

Vučić je u nastavku rekao, da ako neko na tim protestima bude pregažen, da će za to biti odgovorni organizatori protesta, a ne onaj ko ih bude pregazio. Mnogi su ovu skandaloznu izjavu Aleksandra Vučića, okaraterisali kao zeleno svetlo SNS aktivistima i simpatizerima, da mogu i nadalje da se zaleću svojim automobilima u mirne protestante i da zbog toga neće biti kažnjavani, jer oni imaju pravo na to.

Da li će izjava predsednika Srbija Aleksandra Vučića uticati na nekoga da se odvaži i da svojim kolima nekoga pregazi, ostaje da vidimo u Subotu za kada su zakazane nove blokade čitave Srbije.

[bsa_pro_ad_space id=1]

What do you think?

Written by Specijal Info

Comments

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Loading…

0
sukobi-sns-pristalica-i-opozicije

(VIDEO) Sukobi SNS pristalica i opozicije, SNS batinaši krenuli bagerom i palicama na narod pa dobili batine

matej-perisa-beograd-split

Pogledajte skandalozne komentare na Hrvatskim portalima zbog nestalog Splićanina.