in

Vuletić danas predaje policiji dokaze o povezanosti Veljine mafije i SNS funkcionera

Profesor Vladimir Vuletić je u poslednjih nekoliko meseci u više navrata govorio o raznim kriminalnim aktivnostima Velje nevolje i njegovom tesnom saradnjom sa visokim funkcionerima SNS-a. Vuletić je konačno rešio da te svoje tvrdnje potkrepi i dokazima, pa će danas policiji predati dokaze koji ukazuju na saradnju Veljine mafijaške grupe i Srpske napredne stranke.

Vuletić će danas tačno u podne, pripadnicima SPBOK-a, dostaviti dokaze o povezanosti i saradnji visokih funkcionera SNS-a i mafijaške grupe Velje nevolje.

Kako saznajemo, radi se o dokazima koji se odnose na restoran na partizanovom stadionu, a u kome je tokom akcije hapšenja Veljine grupe, pronađeno dosta oružija i droge.

Podsećamo Vas da je profesor Vladimir Vuletić u više navrata govorio o povezanosti i saradnji visokih državnih funkcionera i mafijaške grupe Velje nevolje, ali kako policija i tužilaštvo do sada nisu reagovali, on je rešio da sada preda i dokaze.

Ostaje da vidimo, da li će policija nakon dobijanja dokaza, konačno krenuti u obračun sa pravom mafijom i onima koji su zapravo i stvorili klan Velje nevolje, ili će ovi dokazi biti nedovoljni da bi se pokrenula velika akcija policije.

What do you think?

Written by Specijal Info

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Loading…

0
policajci-padali-u-nesvest

(VIDEO) Dok su Vulin i Vučić sedeli u ladovini, mladi policajci na suncu padali u nesvest

Vjosa-osmani-izbeglice-kosovo-avganistan

Vjosa Osmani dala zeleno svetlo, Avganistanci stižu na Kosovo