in

UDARNA VEST: Nakon velikog pritiska javnosti povučen sporan zakon o policiji

Nakon ogromnog pritiska javnosti i skoro svih opozicionih stranaka, ministar MUP-a Aleksandar Vulin je jutros povukao nacrt zakona o policiji.

Kako je izjavio Aleksandar Vulin, on je ovaj sporan zakon povukao na molbu predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Sagledavajući sve činjenice, predsednik Aleksandar Vučić me je zamolio da nacrt zakona o unutrašnjim poslovima povučem iz procedure. Ovo je moj lični poraz i ja ću snositi njegove posledice, ali ovim putem želim da upoznam javnost da ću nastaviti da se borim za bezbednu Srbiju uprkos agentima i njihovim finansijerima. Nacrt zakona o unutrašnjim poslovima je povučen, moraćete potražiti neki drugi razlog za krv na ulicama Beograda“, saopštio je Vulin.

ZAKLJUČAK:

Aleksandar Vulin i vladajući režim su imali nameru da ispod žita, izglasaju ovaj diktatorski zakon o policiji, ali nakon što su videli da će doći do sveopšte pobune, kako među građanima, tako i među svim opozicionim strankama i da će se zbog ovog zakona izaći na ulice, rešili su da se povuku iz ove avanture.

Ipak, treba biti vrlo oprezan jer nije isključeno da će se prilikom prve veće afere u Srbiji, ovaj nacrt zakona u još gorem obliku ponovo staviti u razmatranje, jer je ova vlast navikla da sve radi ispod žita i tajno.

What do you think?

Written by Specijal Info

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Loading…

0
nećemo-političare-na-protestima

“Nećemo političare na protestima” je Vučićev trik da kontroliše i preuzme svaki protest

helikopteri vojske srbije iznad jarinja

OPASNO: Helikopteri Vojske Srbije MI-35M naoružani do zuba nadleću Jarinje i Brnjak (VIDEO)