Connect with us

Video

(VIDEO) Xherdan Shaqiri ponovo provocira, nakon utakmice ubukao jaknu terorističke UČK

Published

on

Fudbaler albanskog porekla Xherdan Shaqiri, koji igra za reprezentaciju Švajcarske je poznat po svojim provokacijama na račun Srbije, a sinoć je otišao i korak dalje pa se tokom konferencije za novinare ogrnuo jaknom terorističke UČK.

Njemu je tokom davanja intervjua prišao bradati čovek i ogrnuo ga jaknom na kojoj je stajao amblem UČK. Shaqiri je glumio iznenađenje, a nakon što je video amblem na jakni, radosno se nasmejao i nastavio da daje intervju.

Iako je Xherdan Shaqiri glumio zbunjenost i iznenađenje, više je nego očigledno da je ovo dobro smišljena provokacija od strane alabnskih ekstremista, kao što je to bio slučaj sa dronom u Beogradu i provokacijama na utakmici Švajcarska – Srbija.

Video

Braća indijanci neće da se vakcinišu, uzeli strele i koplja, namazali se ratničkim bojama pa udarili na policiju

Published

on

Policija Indijancima saopštila da moraju da se vakcinišu protiv korone, oni uzeli strele i koplja pa krenuli u rat protiv policije.

Continue Reading

Video

Šta su Vučić i žandarmerija hteli da poruče građanima sa vežbom u kojoj oklopno vozilo udara u bager

Published

on

Pre nekoliko meseci žandarmerija je izvela pokaznu vežbu u kojoj oklopnim vozilom udara u bager, postavlja se pitanje kakvu je vlast poruku htela da pošalje građanima sa ovom pokaznom vežbom ?

Ako znamo da je Aleksandar Vučić, u više navrata govorio kako njega narod neće moći da ruši sa vlasti bagerima kao što su rušili Miloševića 5. oktobra, onda je poruka ove vežbe više nego jasna.

Continue Reading

Video

(VIDEO) Helikopteri Vojske Srbije iznad ROSU specijalaca

Published

on

Pogledajte video u kome se vidi kako helikopteri Vojske Srbije nadleću pripadnike ROSU-a.

Continue Reading

Facebook

Trending